Real 'Ronaldo' Madrid haalt het makkelijk van Sociedad

Joris De Wolf
| 6 reacties
Real 'Ronaldo' Madrid haalt het makkelijk van Sociedad
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft gedaan wat het moest doen. Los Blancos wonnen in eigen huis hun wedstrijd van de dertiende speeldag tegen Sociedad met eenvoudige 5-1 cijfers. Ronaldo was met drie doelpunten opnieuw de man van de wedstrijd.

De match was nog maar twaalf minuten ver of de bezoekers waren al op achtervolgen aangewezen. Op aangeven van Karim Benzema scoorde wie anders dan Cristiano Ronaldo het openingsdoelpunt. Bij de 2-0 draaiden Ronaldo en Benzema de rollen om, via een pass van de Portugees kon de Fransman zijn zesde van het seizoen maken.

Nog voor het halfuur konden de bezoekers het al helemaal vergeten. Cristiano Ronaldo schoot van op de stip  de 3-0 tegen de touwen. Ook de Duitser Sammy Khedira pikte voor de rust zijn doelpuntje mee, ditmaal was Gareth Bale de aangever van dient.

Na de koffie verslapte het spel van Real een beetje en Griezmann kon op het uur milderen tot 4-1. Een kwartier voor affluiten bekroonde Ronaldo zijn wedstrijd met een derde doelpunt. Voor de Portugees zijn zestiende (!) van het seizoen.

Overige resultaten:
Getafe-Elche  1-1
Bilbao-Levante  2-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties