De Rechter: "Proberen profiteren van dip van Moeskroen"

De Rechter: "Proberen profiteren van dip van Moeskroen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare staat vanavond voor een zware verplaatsing naar Moeskroen. Met een zestiende plaats zijn de West-Vlamingen absoluut niet tevreden en om uit de problemen te blijven moet er gewonnen worden de volgende weken. Op Moeskroen wordt dat echter niet makkelijk, beseft ook Sven De Rechter.

De heenronde zit er op en Roeselare presteerde daarin onder de verwachtingen. "We kunnen inderdaad niet tevreden zijn over onze heenronde", aldus De Rechter. "Ik denk dat iedereen er meer van verwacht had. Ikzelf ook. We hebben een turbulente voorbereiding gehad, maar ik denk niet dat we daar de oorzaak moeten zoeken. Iedereen moet nu gewoon opstaan en er voor de volle 200% voor gaan."

Zelf scoorde De Rechter in zeven wedstrijden vier doelpunten. "Ik denk dat ik wel tevreden mag zijn met men prestaties tot nu toe. Zoals elke voetballer heb ik ambitie en mijn contract bij Roeselare loopt af op het einde van het seizoen. Ik weet dat ik me nu in de kijker moet spelen", knikt de 22-jarige aanvaller.

"Profiteren van dip van Moeskroen"

De volgende achttien wedstrijden moeten meer opleveren dan wat de vorige deden. "Ik hoop in ieder geval dat de terugronde meer brengt dan de matige heenronde. We zijn dat verplicht aan onszelf, bestuur en supporters. We moeten nu gewoon match per match bekijken en niet te veel rekenen."

Maar een uitmatch op Moeskroen is misschien niet de makkelijkste manier om daaraan te beginnen. "In moeskroen gaan spelen is nooit een evidentie. Maar elke match moet gespeeld worden. Zij zitten in een dip en misschien kunnen we daar wel gebruik van maken. We moeten gewoon naar onszelf kijken en elke minuut van de match er voor knokken! Dat heeft ons in de heenmatch ook een punt opgeleverd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties