Groep G: Dynamo Kiev laat zich niet verrassen

Manuel Gonzalez

Dynamo Kiev heeft zich in eigen huis niet laten verrassen door Rapid Wien en gaat dus samen met RC Genk door naar de volgende ronde in de Europa League. Het werd 3-1 voor de ploeg van Mbokani.

De wedstrijd begon nochtans slecht voor de thuisploeg, want na amper zes minuten spelen keken de Oekraïners al tegen een achterstand aan. Op aangeven van Burgstaller bracht Boyd de bezoekers van dichtbij op een verrassende voorsprong.

Nog voor het halfuur had Dynamo de situatie echter al volledig omgekeerd. Halfweg de eerste helft zorgde Lens voor de gelijkmaker en enkele minuten later bracht Gusev de thuisploeg op voorsprong. In de tweede helft zorgde Veloso twintig minuten voor het einde van de wedstrijd voor de bevrijding.