Kan Courtois ook Messi afstoppen?

Redactie
| 6 reacties
Kan Courtois ook Messi afstoppen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Dé kraker van 2014 tot dusver staat op het programma: Atlético Madrid - Barcelona. Een onvervalste topper, mét Thibaut Courtois en Lionel Messi.

Thibaut Courtois en Toby Alderweireld doen het met Atlético Madrid uitstekend. De socio's van Atléti hebben alle reden tot juichen: ze staan vijf punten voor op grote rivaal Real en staan met een puike 49 op 54 gedeeld aan de leiding. Samen met Barcelona, vanavond de tegenstander.

Bij Barcelona lijkt Lionel Messi net op tijd terug om meteen een topper in de juiste plooi te leggen. Hij maakte er bij zijn comeback al twee op een halfuur, benieuwd of hij ook onze nationale doelman kan verschalken. Met een gelijkspel zou Real tot op drie punten kunnen komen en zo de competitie halfweg tot de spannendste van Europa maken.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live en gratis te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wat doet Courtois tegen Messi?

Zet in en win veel geld dankzij Unibet. Houdt Courtois de nul? Dan kan je van je gratis bonus van 60 euro al meteen 300 euro maken. Als Messi de sloophamer bovenhaalt, kan een overwinning van Barcelona bij 0-3 al 1200 euro voor je opleveren - een aanrader. Zet dus zeker in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties