Liverpool koopt misschien niemand deze maand

Yves Dekoning
| 5 reacties
Liverpool koopt misschien niemand deze maand
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool FC is op zoek naar versterkingen. De club zou graag deze tijdens deze transferperiode nog een paar spelers aantrekken, maar de kans bestaat dat er niemand bijkomt. Volgens manager Brendan Rodgers heeft de club een aantal spelers op het oog, maar zal ze alleen kopen tegen de juiste prijs.

Brendan Rodgers:"Ik heb vertrouwen voor deze en de volgende transferperiodes. Vorig jaar waren we goed voorbereid en waren de zaken snel geregeld. Ook nu is er veel werk gekropen in de voorbereidingen van deze transferperiode. We zijn er klaar voor, maar het hangt allemaal af van de beschikbaarheid van de juiste spelers."

"Het grote verschil met een jaar geleden is dat het team gegroeid is. We hebben een evolutie doorgemaakt. We zijn een andere ploeg nu. De vraag naar het soort spelers dat we nu zoeken is groter. Ze moeten in de eerste plaats beschikbaar zijn. Als dat het geval is, zullen we er voor gaan. Indien niet, zullen we met de huidige kern het seizoen uitspelen en de situatie in de zomer opnieuw bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties