Chadli op weg naar Wales?

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Chadli op weg naar Wales?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli zou genoemd worden bij Swansea FC. De club uit Wales zou een bod uitgebracht hebben op de Rode Duivel van Tottenham. Dat meldt de Welshe krant South Wales Evening Post op zijn website.

The Spurs toonden eerder al interesse voor de Portugees Nani van Manchester United. Daardoor zou een basisplaats van Chadli nog verder weg lijken bij Tottenham. De flankspeler kwam dit seizoen maar acht keer aan de aftrap in de Premier League. Swansea wou deze zomer de Belg al binnenhalen, maar Tottenham trok toen aan het langste eind.

"Vele clubs kloppen aan de deur voor Nacer", zegt de manager van Chadli. "Naast Swansea is er ook interesse vanuit Nederland, Duitsland en België. Ook het Griekse Olympiakos is een kandidaat. Het is wel niet zeker dat Chadli The Spurs verlaat. Zelf gaf hij aan het liefst bij Tottenham te blijven en als hij wat meer tijd krijgt zal hij daar ook slagen", zegt de manager.

Met het oog op het WK wil Chadli meer speelmogelijkheden krijgen om zich te kunnen tonen aan Marc Wilmots. De bondscoach liet uitschijnen zijn spelers te selecteren op basis van de prestaties bij hun club. Eerder maakte Kevin De Bruyne om diezelfde reden de overstap van Chelsea naar Wolfburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties