"Hasselbaink blijft voorlopig aan het Antwerpse roer"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 96 reacties
"Hasselbaink blijft voorlopig aan het Antwerpse roer"
Foto: © SC

Er was de voorbije dagen een pak te doen omtrent de positie van Jimmy Floyd Hasselbaink bij Antwerp FC. Saif Rubie bevestigt echter dat de Nederlander krediet geniet. "David Moyes of Mario Been werden toch ook niet ontslagen?"

Vooral de fans van Antwerp FC morren omtrent de prestaties van hun team. De stoel van Jimmy Floyd Hasselbaink is dan ook al enkele weken aan het wankelen. Zo ontstond er vorige week nog commotie nadat bekend raakte dat Saif Rubie de touwtjes in handen heeft op de Bosuil. En laat dat nu net een persoonlijke vriend zijn van de Nederlandse oefenmeester.

"Soms moet je de coach de tijd gunnen om een team te smeden", aldus de investeerder in Gazet van Antwerpen. "Hasselbaink is niet de enige die verantwoordelijk is voor de mindere resultaten, hé. Bovendien denk ik ook dat de brede kern over te weinig kwaliteit beschikt."

De voormalige aanvaller van Chelsea blijft dus voorlopig op post in Deurne-Noord. "Manchester United en KRC Genk hadden ook een mindere periode, maar David Moyes en Mario Been zitten nog steeds op post. Dat zegt toch genoeg?"

Toch bouwt men bij the Great Old enige zekerheid in. Volgens het geruchtencircuit werd Marc Brys al gevraagd om het roer volgend seizoen over te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties