"Hebben al consensus om Hasselbaink te ontslaan"

"Hebben al consensus om Hasselbaink te ontslaan"
Foto: © SC

Er was de voorbije dagen een pak te doen omtrent de positie van Jimmy Floyd Hasselbaink bij Antwerp FC. "We hebben al een consensus met het bestuur om Hasselbaink te ontslaan, maar willen de samenwerking met Rubie niet op het spel zetten", zegt voorzitter Jan Michel.

Vooral de fans van Antwerp FC morren omtrent de prestaties van hun team. De stoel van Jimmy Floyd Hasselbaink is dan ook al enkele weken aan het wankelen. Zo ontstond er vorige week nog commotie nadat bekend raakte dat Saif Rubie de touwtjes in handen heeft op de Bosuil. En laat dat nu net een persoonlijke vriend zijn van de Nederlandse oefenmeester.

"Soms moet je de coach de tijd gunnen om een team te smeden", aldus de investeerder in Gazet van Antwerpen. "Hasselbaink is niet de enige die verantwoordelijk is voor de mindere resultaten, hé. Bovendien denk ik ook dat de brede kern over te weinig kwaliteit beschikt", liet Saif Rubie eerder optekenen.

"We bereikten binnen het bestuur al een consensus om Hasselbaink te ontslaan", reageert voorzitter Jan Michel in Het Nieuwsblad. "We willen de samenwerking met Rubie niet op het spel zetten en hebben daarom geluisterd naar hem."

Michel hoopt dat de Nederlander zelf opstapt. "Het is aan de trainer om zijn conclusies te trekken. Ik hoop eerlijk gezegd dat hij zelf eens gaat nadenken over wat er de laatste maanden allemaal gebeurd is. Ik zag in Lommel geen ploeg die voor de trainer wil vechten. Het elftal liet een gelaten indruk", zegt Michel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties