Van Belle: "Pas maandag wordt er met de ploeg Carnaval gevierd"

Nicola Cantoro
| 1 reacties
Van Belle: "Pas maandag wordt er met de ploeg Carnaval gevierd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst won gisteren de carnavalsmatch tegen Virton. Nick Van Belle miste voor rust nog dé kans op 1-0. In de tweede helft lukte het dan toch voor de aanvaller van de Ajuinen.

Nicola Cantoro in Aalst

“We hadden meteen een goed gevoel in het begin van de match. We kregen dan twee grote kansen, maar konden die niet benutten. In de tweede helft konden we meteen scoren en dan zie je dat het veel makkelijker gaat. Dan speelden we ze helemaal weg”, aldus de 20-jarige Van Belle.

“We hebben een heel goeie match gespeeld. Er was ook veel sfeer voor Carnaval. Dan is het altijd plezant om te spelen.” Feesten zat er vrijdagavond nog niet in voor de jonge spits van Den Iendracht. “Straks gaan we nog iets drinken met de ploeg, maar niet in Aalst. Daarna ga ik met mijn vriendin naar huis", zei Van Belle "Maandag zal er wel Carnaval gevierd worden in Aalst met de ploeg.”

Vlak voor rust kreeg Van Belle dé kans om de score te openen. Maar een schijnbare binnentikker werd  nog net door een Virton-verdediger afgeblokt. “Toen dacht ik echt: ‘Verdomme! Het zal toch niet waar zijn. Gelukkig kon ik in de tweede helft wel de weg naar doel vinden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties