Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stade Edmond Leburton
Eupen weer (even) leider na zuinige zege

Eupen is weer minstens voor even de nieuwe leider in de tweede klasse. Het won met het kleinste verschil in Tubeke. De wedstrijd werd opgeschrikt door een incident met doelman Deumeland.

In de eerste helft lag de wedstrijd in het Stade Leburton meer dan een kwartier stil. Doelman Deumeland van Eupen moest uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis worden gevoerd na een elleboogstoot op een corner. Over zijn toestand is nog niets geweten.

De wedstrijd ging uiteindelijk wel verder en met dank aan Taulemesse - die halfweg de tweede helft de 0-1 tegen de touwen legde - kon Eupen alsnog de drie punten mee naar huis nemen. Een mooie en deugddoende overwinning voor de Eupenaars, die zo terug even aan de leiding komen.