Arsenal verslaat Vertonghen en co met kleinste verschil

Jordy Ferket
| 8 reacties

Arsenal heeft de drie punten gepakt op het veld van Tottenham Hotspurs. Het won met het kleinste verschil: 0-1. Het enige doelpunt in de partij werd na twee minuten gemaakt door Rosicky. Bij Tottenham stonden Vertonghen en Chadli in de basis. Vermaelen zat op de bank bij Arsenal.

De wedstrijd begon fantastisch voor the Gunners. Na amper twee minuten bracht Thomas Rosicky zijn ploeg op voorsprong. Ondanks veel balbezit kreeg Tottenham niet veel kansen. Het bleef dan ook 0-1 voor Arsenal.

Bij Tottenham stond Vertonghen 90 minuten tussen de lijnen. Chadli werd vervangen na 68 minuten. Arsenal-verdediger Vermaelen bleef bijna een volledige match op de bank. Door de zege staat de ploeg van Wenger nu op de derde plek. Het heeft 62 punten net als Liverpool, de tweede uit de stand.