Benteke geeft toe: "Ik was gefrustreerd"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
Benteke geeft toe: "Ik was gefrustreerd"
Foto: © SC

Nadat Benteke vorig seizoen voor 9 miljoen euro de overstap maakte van Racing Genk naar Aston Villa, scoorde hij in zijn eerste seizoen meteen 19 doelpunten. De Belg werd toen opgehemeld, maar kende dit seizoen door blessures en een mindere vorm enkele dipjes. Dat frustreerde de Rode Duivel.

Benteke kon twaalf wedstrijden op rij niet scoren, maar na zijn twee doelpunten tegen Norwich bracht hij zijn totaal dit seizoen toch op 10 doelpunten. De Belgische aanvaller wil nu pieken naar het einde van het seizoen toe.

“Ik wist dat mijn tweede seizoen bij Aston Villa een moeilijk seizoen zou worden. Nu kennen de mensen mij en zijn de verdedigers op hun hoede”, zegt Benteke in The Mirror.

“Vorig seizoen was ik een heel seizoen blessurevrij. Nu moet ik bewijzen dat wat ik vorig seizoen toonde geen toeval was. Ik had het soms wel moeilijk met die blessures, maar dat mag geen excuus zijn. Ik kende veel frustratie toen ik enkele weken op rij niet kon scoren. Ik krijg pas vertrouwen als ik doelpunten maak. Hopelijk piek ik nu naar het einde van het seizoen toe”, zegt Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties