Bakken kritiek op lichaamstaal Vertonghen

Nicola Cantoro
| 22 reacties
Bakken kritiek op lichaamstaal Vertonghen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie bij een ploeg in crisis speelt, krijgt vaak kritiek. Zo ook Jan Vertongen. De voorzitter van de Spurs heeft nog veel vertrouwen in de Rode Duivel, maar de coach en de fans spuwen hun gal uit over Vertonghen. Vooral de lichaamstaal van Vertonghen zorgt voor irritatie.

Voor de manier waarop hij voor de wedstrijd tegen Liverpool in de spelerstunnel stond kreeg hij veel kritiek. Zowel analisten als fans lieten zich hier over uit. "Zijn houding in de tunnel stond me niet aan. Hij was er gewoonweg niet klaar voor", zegt analist Graeme Souness in Sky Sports

Ook zijn trainer Tim Sherwood liet al weten niet blij te zijn met de lichaamstaal van Jan Vertonghen.  Na de 4-0-pandoering door Chelsea had hij Vertonghen gezegd dat zijn lichaamstaal hem niet aanstond en dat hij niet zo goed is als hij wel denkt dat hij is. Zo staat te lezen in de Engelse krant The Mirror.

Het is momenteel niet heel prettig om Tottenham-speler te zijn. In de laatste zes matchen kon Tottenham slechts één keer winnen, met de hakken over de sloot tegen Southampton. Eén keer speelde het gelijk en vier keer verloor het. Vooral het laatste verlies tegen Liverpool (4-0) was opnieuw een harde klap. Ook op Twitter regende het kritiek op de lichaamstaal van Vertonghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties