Muñoz-Herrera officieel van Beerschot-Wilrijk

Nicola Cantoro
| 17 reacties
Muñoz-Herrera officieel van Beerschot-Wilrijk
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Het is officieel: Antonio Muñoz- Herrera heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor Beerschot- Wilrijk. De Spaanse aanvaller die overkomt van Racing Gent-Zeehaven stapt mee in het project om zo snel mogelijk terug te promoveren naar eerste klasse met Beerschot.

Muñoz-Herrera scoorde dit seizoen al 17 goals voor Gent-Zeehaven in derde klasse. De Spanjaard tekent een contract voor drie seizoenen bij de Ratten. De 28-jarige aanvaller kan geweldige statistieken voorleggen.

‘Tono’, zoals zijn bijnaam luidt, speelde drie seizoenen voor de Gentse club. In zijn eerste seizoen in vierde klasse was hij goed voor 18 doelpunten. Het tweede seizoen scoorde hij er maar liefst 22 voor de Gentenaren en werd hij topschutter in vierde klasse.

Door zijn vele doelpunten promoveerde Racing Gent-Zeehaven naar derde klasse. Daarin maakte hij dit seizoen reeds 17 doelpunten. Een mooie aanwinst dus voor Beerschot-Wilrijk, de kampioen in eerste provinciale. Morgen kan u bij Voetbalkrant.com exclusief een interview lezen met de Spanjaard.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties