Speeldag: Speeldag 34
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen haalt flink uit en houdt titelstrijd spannend
Timothy Collard

Het blijft razend spannend in Tweede Klasse wat betreft de titel. Eupen laat Westerlo - dat eerder dit weekend al won - niet los. De club uit de Oostkantons haalde zondagavond flink uit tegen Virton.

Aan de rust was er nochtans geen vuiltje aan de lucht voor Virton. De stugge bezoekers waren tijdens de eerste 45 minuten in hun opzet geslaagd en beletten de voorhoede van Eupen het scoren.

Ander Eupen komt uit de kleedkamer

Een fris Eupen verscheen op het veld na de pauze. Een Eupen dat Virton meteen naar achter drong en al snel op voorsprong kwam. De scheids kende de thuisploeg een strafschop toe en Lallemand faalde niet: 1-0.

Het sein voor Eupen om nog een versnelling hoger te schakelen. Schouterden verdubbelde al snel de voorsprong, en Ochoa en Exposito diepten de voorsprong nog wat extra uit: 4-0. Eupen speelde de partij uit en komt in de stand opnieuw tot op één punt van leider Westerlo.