Ronaldo nu ook onzeker voor bekerfinale tegen Barcelona

Mattias Verhaeghe
| 0 reacties
Ronaldo nu ook onzeker voor bekerfinale tegen Barcelona
Foto: © Photonews

Cristiano Ronaldo blijft hinder ondervinden van kleine kwaaltjes. Na zijn knieblessure, staat de Portugees nu ook aan de kant met een kwetsuur in de linkerhamstring. De bekerfinale tegen Barcelona komt daardoor in gevaar.

Ronaldo blesseerde zich in het duel met Borussia Dortmund en moest ondertussen al twee wedstrijden aan zich laten voorbijgaan. Ook dit weekend zal de Portugese vedette niet spelen. Naast de blessure aan de linkerknie heeft Ronaldo nu ook last aan de linkerhamstring. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Of Ronaldo de bekerfinale van volgende woensdag tegen Barcelona haalt, is een groot vraagteken. “Daarvoor moeten we nog enkele dagen afwachten”, vertelde trainer Carlo Ancelotti. “Ik heb met Cristiano gesproken en uiteraard is hij niet tevreden. Het is immers een belangrijke periode in het seizoen. Risico’s zullen we niet nemen. Hij speelt pas als hij 100% fit is. Het is nu aan hem om te herstellen en zich te verzorgen.”

Als we de Spaanse pers moeten geloven, is Ronaldo twee weken out. Dat zou willen zeggen dat de Portugees ook de heenwedstrijd tegen Bayern München op 23 april zal moeten missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties