Ga gratis naar de Futsalfinale in Antwerpen

Ga gratis naar de Futsalfinale in Antwerpen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op vrijdag 30 mei betwisten FT Antwerpen en Châtelineau wie zich tot landskampioen kroont in het futsal. Decor voor deze play off- finale is de Antwerpse Lotto Arena. En u kan daar bij zijn, want wij delen gratis tickets uit.

De heenwedstrijd tussen de twee titelrivalen eindigde voorbije vrijdag na een spannende pot voetbal op een gelijke 4-4 stand. Vijftien seconden voor tijd leek FT Antwerpen op een belangrijke uitzege af te stevenen, maar Lucio Rosa Lima sleep in extremis nog een punt uit de brand voor de Belgische bekerwinnaar.

En dus ligt alles nog open in de return van nu vrijdag. Het decor voor de allesbeslissende partij is de Lotto Arena, waar eerder dit jaar ook al het Europees Kampioenschap plaatsvond. De wedstrijd vangt aan om 21 uur. Tickets zijn tegen 10 en 15 euro te verkrijgen via volgende LINK.

Maar er is ook een andere mogelijkheid: dankzij ons kan u gratis naar deze topwedstrijd. Wij delen 10 tickets uit. Het enige dat u daarvoor moet doen is antwoorden op onze prijsvraag. Die vindt u HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties