Italië volgt het voorbeeld van de Rode Duivels

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Italië volgt het voorbeeld van de Rode Duivels
Foto: © Photonews

Cesare Prandelli zal ook de komende jaren aan het roer van de Italiaanse nationale ploeg staan. Dat liet de bondscoach van de Squadra maandag zelf weten op een persconferentie.

Prandelli liet maandag op een persconferentie wat langer dan gepland op zich wachten, maar had daar een goede reden voor. “Ik wil me excuseren voor de vertraging, maar we moesten nog onze handtekeningen zette onder een nieuwe deal”, aldus de Italiaanse selectieheer.

De Italiaanse voetbalbond volgt zo het voorbeeld van de Belgische collega's, al loopt het nieuwe contract van Prandelli 'maar' door tot het EK in 2016. Marc Wilmots zette niet zo lang geleden zijn krabbel onder een nieuw deal tot 2018.

Belangrijk doel

Over de toekomst wilde de 56-jarige oefenmeester het nog niet hebben, daarvoor is het belang van het aankomende WK te groot. “Op dit moment ga ik niet verder uitweiden over onze toekomstplannen. Dat is iets voor in september. Op dit moment hebben we een te belangrijk doel voor ogen”, besloot Prandelli, die sinds 2010 actief is als Italiaans bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties