De WK-babe: Groep B - Australië

De WK-babe: Groep B - Australië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Zo ook enkele babes van Australië, speciaal voor jullie.

Door Aernout Van Lindt

1. Riahannon Woods

De enige reden dat we Mat Ryan niet onder de lat willen zien staan bij Australië, is omdat zijn concurrent Mitchell Langerak van Borussia Dortmund over enkele troeven beschikt: Riahannon Woods is er daar eentje van. Woods is een stijlvolle meid uit Australië die al twee jaar samen is met Langerak en ondertussen ook in Duitsland woont.

Ze gaat naar alle wedstrijden van Dortmund en is een graag geziene gaste in het stadion, mogen we denken. Een echt Tasmaans duiveltje, dit kippetje uit Hobart.

2. Bec Cartwright

Voetbal is echter niet nationale sport nummer 1 in Australië, en dat is ook aan de wags te zien. In cricket, Aussie rules en een pak andere sporten is er meer lekkers te vinden. Wij kozen echter voor twee tennistoppers. Enfin, vrouwen van tennistoppers. Bec Cartwright deed Kim Clijsters vergeten bij het Australische publiek als nieuwe vlam van Lleyton Hewitt:

3. Donay Meijer

Donay Meijer is dan weer de vriendin van Bernard Tomic, het grootste Australische tennistalent in jaren. De Australische fans zijn ook dol op de vriendin van Tomic, die naast schoonheid ook over een potje hersenen zou beschikken. En wij zijn nu eenmaal liefhebbers van intelligentie en andere meerwaarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties