De WK-babe: Groep E - Frankrijk

De WK-babe: Groep E - Frankrijk
Foto: © SC

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Voetbalkrant.com maakte voor u een overzicht van de Franse vrouwen.

Door Aernout Van Lindt

1. Ludivine Sagna

Geboren als Ludivine Kadri trouwde ze enkele jaren geleden met Arsenalverdediger Bacary Sagna. Ze heeft al twee kinderen op de wereld gezet, maar het model - dat haar geliefde volgde naar Engeland - ziet er nog steeds bijzonder appetijtelijk uit.

Ze leerde Bacary al kennen op haar veertiende en is een hele trouwe volger van haar man. Zo toont het supermodel zich vaak in truitjes van haar man. Zowel in een shirt van Arsenal als eentje van Frankrijk tooide ze zich al. Wie kan daar iets op tegen hebben? 

2. Anara Atanes

De Franse bondscoach durfde het aan om Nasri niet te selecteren voor het WK in Brazilië, wat hem de banbliksems opleverde van diens vrouw Anara Atanes. En deze furie heb je liever mee dan tegen je. Tenzij je tegen letterlijk mag nemen, dan ...

3. Charlene Suric

Ook boos: Charlene Suric, de eega van Gaël Clichy. Ook haar moeten we dus op het WK missen. Jammer. Of zoals ze in Frankrijk zeggen: Zut alors!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties