De WK-babe: Groep F - Argentinië

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
De WK-babe: Groep F - Argentinië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat onze redactie de zware taak op zich nam om van elk land enkele mooie dames te zoeken. En dat was niet moeilijk in Argentinië.

Door Cédric De Volder

1. Antonella Roccuzzo

De dame in kwestie is vooral gekend als de bijslaap van Lionel Messi. De Vlo heeft smaak, ons gedacht. Hij kent Roccuzzo al uit zijn kindertijd en besloot in 2009 zijn kans te wagen.

Voor de meerwaardezoeker onder ons: Roccuzzo studeert al enkele jaren aan de universiteit van Rosario - als ze niet haar lief op voetbalwedstrijden zit aan te moedigen, zit ze dus tussen de studieboeken. En nu houden wij toevallig van een goede portie brains op tijd en stond ...

2. Evangelina Anderson

Evangelina Anderson is dan weer het vrouwtje van Martin Demichelis. De verdediger van Manchester City was de laatste tijd niet zeker van een plaatsje in de Argentijnse selectie, maar de bondscoach heeft alsnog zijn gezond verstand gebruikt. Anderson ... euh Demichelis mag mee naar Brazilië.

Leuk detail: Anderson - in het dagelijkse leven een topmodel - had naar verluidt een affaire met Diego Maradona.

3. Belen Rodriguez

Ook Belen Rodriguez mocht niet ontbreken in het rijtje. Het topmodel - dat in Argentinië een heuse tv-ster is - schuimt de voetbalvelden af op zoek naar mannen. De laatste (gelukkige) prof in haar lijstje bedpartners is Marco Borriello.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties