Van Gaal: "Ik zie het anders dan de journalisten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Van Gaal: "Ik zie het anders dan de journalisten"
Foto: © photonews

Louis Van Gaal kreeg nog eens de bijnaam 'Van Geniaal' opgespeld nadat hij op het WK zijn doelman wisselde voor de strafschoppen. Dezer dagen loopt het wat minder vlotjes voor de Nederlander. De huidige coach van Manchester United reageerde op de slechte start.

De 5-3 tegen Leicester kwam aan, maar paniek is er nog niet volgens Van Gaal: "Ik denk niet dat mijn spelers deze week een andere coach gezien hebben." Ook de spelers staan onder druk, maar kraken niet. "Mijn spelers zijn geen robots, het zijn mensen en die maken nu eenmaal fouten. Ik wil de dingen evalueren en ga dan de discussie aan. Zo werk ik."

Nog nooit meegemaakt

"Zo'n ruime nederlaag is ongebruikelijk, maar buiten die wedstrijd verdedigen we redelijk goed. We krijgen minder dan één goal per match tegen en scoren zelf aardig wat doelpunten. Ik zie het anders dan heel wat journalisten, blijkbaar." Of hij het anders ziet of niet, feit is wel dat de defensie momenteel getroffen wordt door een pak blessures.

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik begrijp niet hoe het kan, maar we proberen uit te vissen wat we anders moeten doen. We hebben nu negen geblesseerden en één geschorste. We zullen opnieuw spelers uit onze jeugd moeten halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties