Hazard in het vizier van Real Madrid?

Jeroen Evens
| 15 reacties
Hazard in het vizier van Real Madrid?
Foto: © photonews

Volgens het Engelse dagblad Daily Express zou Real zich voorbereiden op een toekomst zonder sterspeler Gareth Bale. De Welshman zou naar verluidt in de belangstelling staan van Manchester United. Madrid op zijn beurt, loert richting Eden Hazard.

Manchester United zou een bod van meer dan 100 miljoen euro voorbereiden om Gareth Bale terug naar de Premier League te halen. Indien Bale bereid zou zijn terug naar Engeland te keren, zal Real Madrid Eden Hazard trachten los te weken bij Chelsea. Hiervoor zou het volgens geruchten in de Spaanse pers wel een fiks bedrag voor op tafel moeten leggen. Los Blancos zijn al langer geïnteresseerd in onze 23-jarige landgenoot, en zouden nu willen doordrukken om een transfer te kunnen bereiken.

Niet voor het eerst wordt de naam Hazard verbonden aan de Koninklijke. Al verschillende malen liet Real-legende Zinedine Zidane zich lovend uit over de kleine Belg. Reeds in zijn Lille-periode ontving Hazard verschillende complimenten: “Hem zou ik met mijn ogen dicht naar Real meenemen” liet Zidane optekenen. Ook eerder dit jaar stak de huidige trainer van Real B zijn bewondering voor Hazard niet onder stoelen of banken: “Hij doet het fantastisch. Ik volg hem al sinds hij bij Lille speelt en hij laat geweldige dingen zien op het veld.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties