Kotysch: "Volwassener geworden en dat heb je nodig om voor promotie te strijden"

Kotysch: "Volwassener geworden en dat heb je nodig om voor promotie te strijden"
Foto: © SC

Sint-Truiden zit op schema. De Limburgse club staat mee bovenaan in de stand en mag zo iets voor halfweg de competitie nog steeds dromen van promotie. Simpel zal het zeker niet worden, maar het geloof is er zeker en vast. Zo ook bij Sascha Kotysch.

"Afgelopen weekend was het niet zo heel goed, maar we wonnen uiteindelijk wel", is hij duidelijk in gesprek met Voetbalkrant.com. En dat kwam door een duidelijk besef. 

"Na de eerste helft beseften we dat het niveau omhoog moest en dat deden we uiteindelijk. Het is nog maar eens een bewijs dat je elke wedstrijd in tweede klasse alles moet geven, anders verspeel je domme punten", aldus Sascha Kotysch nog.

En zo wenkt toch stilaan een plek in de bovenste regionen tot het einde van het seizoen: "Onze groep is ondertussen volwassener geworden en dat heb je wel nodig als je tot het einde wil strijden voor promotie. We staan nu waar we moeten staan, maar het belangrijkste is dat je na 34 speeldagen bovenaan staat. Elke week zal er geknokt moeten worden, want cadeau gaan we het niet krijgen." (DP)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties