Barça wint en Lionel Messi evenaart record Raul

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Barça wint en Lionel Messi evenaart record Raul
Foto: © photonews

Niet Cristiano Ronaldo, maar wel Lionel Messi is erin geslaagd het record van Raúl als eerste te evenaren. Dat gebeurde tegen Ajax, dat na een verdienstelijke prestatie met 0-2 de boot inging.

Ajax 0-2 Barcelona

Ajax deed het in de eerste helft uitstekend tegen Barcelona. De Amsterdammers hadden zelfs het meeste balbezit en dwongen ook een aantal mogelijkheden af. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Met zijn 70e treffer in de Champions League evenaarde hij het doelpuntenaantal van Cristiano Ronaldo. De Amsterdammers bleven proberen, maar kregen het moeilijker na de uitsluiting van Veltman. Even later scoorde Messi zijn tweede van de avond, waarmee hij dan weer het record van Raul evenaarde. Door deze zege is Barcelona nu al zeker van de kwalificatie.

PSG 1-0 APOEL

In Cyprus moest PSG tot de slotminuten wachten alvorens het erin slaagde het verschil te maken. Omgekeerd scenario in het Parc des Princes. Dit keer opende Cavani, opnieuw hij, al in de openingsminuut de score. Doelman Pardo zag er niet al te best uit bij deze vroege tegentreffer. Uiteindelijk bleek het doelpunt beslissend, want tot spijt van de laatkomers werd er niet meer gescoord in Parijs. Ook PSG is er na Nieuwjaar sowieso nog bij in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties