OHL is winnen verleerd: "Je merkt dat het enthousiasme er wat uit is"

OHL is winnen verleerd: "Je merkt dat het enthousiasme er wat uit is"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven zit in de hoek waar de klappen vallen. Het begon uitstekend aan de competitie, maar in de tweede periode kon het nog niet winnen. Afgelopen weekend was een 0-3 nederlaag een dieptepunt, beseft ook Alessandro Cerigioni.

"Als je de einduitslag hoort, dan moet je zeggen dat het terecht is", aldus Cerigioni tegen Voetbalkrant.com. "Maar in deze wedstrijd ben ik daar niet mee akkoord. We speelden zeker de eerste helft goed en kregen kansen genoeg om te scoren." 

En toch verloren de Leuvenaars zwaar: "We hebben ons laten vangen, want we wisten nochtans dat Seraing in de omschakeling heel sterk en gevaarlijk was."

Plots lukt niets meer

Na de sterke start (18 op 21) zit Leuven nu in de hoek waar de klappen vallen. "Je merkt wel dat het enthousiasme er wat uit is. Iedereen zet zich nog wel helemaal in, maar deze resultaten zorgen voor teleurstelling. In het begin lukte alles, nu plots niets meer." 

Toch wil OHL niet bij de pakken blijven zitten: "Neen, we mogen daar niet aan blijven denken en deze zaterdag opnieuw de drie punten pakken om aansluiting te blijven houden bovenaan." (DP)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties