Getouwtrek om Toby Alderweireld

Geoffrey Rockele
| 2 reacties
Getouwtrek om Toby Alderweireld
Foto: © photonews

The Saints of Los Colchoneros. Er zijn minder aangename ploegen op aarde om te voor te voetballen. Southampton-manager Ronald Koeman zou de Belg graag definitief naar Saint Mary's halen, maar de vraag is of Atlético die deal ziet zitten.

Alderweireld heeft zich dit seizoen ontpopt tot één van de sterkhouders van Southampton. Koeman zou dan ook dat knappe seizoen willen belonen met een definitieve overgang. “Maar de beslissing ligt in handen van Atlético Madrid, niet in die van de speler”, zegt Koeman in de Engelse media.  

The Saints zouden een optie hebben om de centrale verdediger over te nemen, maar de kans bestaat dat Atlético die optie uitkoopt. Atlético zou dan de verdediger zelf kunnen terugnemen, of hem doorverkopen aan een andere geïnteresseerde club. 

Dit seizoen werd Alderweireld nog uitgeleend omdat er bij Atlético geen plaats voor hem in de ploeg was, mede doordat Simeone kon rekenen op het ijzersterke duo Godín-Miranda. El cholo lijkt zich nu toch te bedenken. Afwachten dus waar Alderweireld volgend seizoen speelt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties