Fantastisch verjaardagscadeau voor Yaya Touré!
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties
Fantastisch verjaardagscadeau voor Yaya Touré!

De sterke centrale middenvelder van Manchester City wordt vandaag 32 jaar en dat is de Engelse topclub niet vergeten. Naast verjaardagswensen via het Twitter-, Facebook-, en Instagramaccount van de club, kreeg de Ivoriaan ook een bonus van 1 miljoen euro.

Vorig jaar was er nog een kleine rel rond de verjaardag van Touré. Toen had zijn zaakwaarnemer laten weten dat de Ivoriaanse topspeler zich gekwetst en ondergewaardeerd voelde omdat niemand hem gefeliciteerd had namens de club.

Die fout wilden The Citizens dit jaar duidelijk niet maken. Al vroeg op de dag werden sociale media gebruikt om Touré een gelukkige verjaardag te wensen. Daarnaast krijgt de middenvelder deze week nog een bonus gestort van 720.000 Britse pond, oftewel zo’n 1 miljoen euro.

Clausule

Natuurlijk heeft Touré de financiële meevaller niet te danken aan zijn verjaardag, maar wel aan een clausule in zijn contract. Die stelt dat wanneer Man City zich plaatste voor de Champions League, de Ivoriaan een mooie bonus kreeg. Dat gebeurde afgelopen zondag met een 6-0 winst tegen QPR.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties