Absolute uitblinker laat geen spaander heel van Benteke en co

Sadio Mané heeft bijna in zijn eentje gehakt gemaakt van Aston Villa. De Southampton-aanvaller scoorde een hattrick in minder dan drie minuten. Daarbovenop gaf hij ook nog eens twee assists in de met 6-1 gewonnen wedstrijd.

Mané begon zijn show in de dertiende minuut, toen hij op assist van Pellè de 1-0 scoorde. Een minuut later strafte hij geblunder in de verdediging van Aston Villa af met een te korte terugspeelbal aan de haal te gaan. In minuut 16, 2 minuten en 56 seconden na zijn eerste goal, schoot hij de 3-0 tegen de netten.

Shane Long scoorde dan ook nog een wereldgoal en voegde er daar later nog eentje aan toe. Ook Pellè graaide nog zijn goaltje mee. Net voor rust scoorde Christian Benteke 'de eerredder'. Al was het voor hem wel zijn twaalfde goal in elf wedstrijden.