Dessel reageert op matchfixing: "Wassen onze handen in onschuld"

Dessel reageert op matchfixing: "Wassen onze handen in onschuld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KFC Dessel is niet opgezet met de geruchten dat de club betrokken zou zijn in een zaak van matchfixing. In een persbericht ontkennen ze alle betrokkenheid.

Het bestuur van K.F.C. Dessel Sport heeft deze middag via het nationale nieuws vernomen dat de naam van de club genoemd word in een onderzoek van de anticorruptiecel van het Europees Parlement. De anticorruptiecel heeft vanochtend een persconferentie gegeven over matchfixing in het Europees voetbal.

Bij de verdachte wedstrijden in België zijn de laatste twee competitieduels van de failliete tweedeklasser Bergen waaronder Bergen- Dessel 0-0.

K.F.C. Dessel Sport distantieert zich volledig van deze zaak. Bergen wilde zijn laatste thuiswedstrijd in schoonheid eindigen en Dessel wilde terug winnen na enkele mindere resultaten. In deze wedstrijd hebben beide ploegen dan ook voluit gestreden voor de overwinning.

K.F.C. Dessel Sport zal zich nooit bezighouden met zulke praktijken en laat dan ook weten dat ze haar handen in onschuld wast. Binnen de club en de entourage is er niemand op de hoogte van matchfixing waarvan in de persconferentie sprake was.

K.F.C. Dessel Sport zal er bijgevolg alles aan doen om haar naam gezuiverd te houden van enige blaam en bedrukt nogmaals dat de club hoegenaamd niks afweet van matchfixing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties