Transfergeruchten 07/06: Tottenham denkt aan halve Belg

Transfergeruchten 07/06: Tottenham denkt aan halve Belg
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voetbalseizoen zit er overal zo goed als op. Dat wil zeggen dat de geruchtenmolen opnieuw enkele versnellingen hoger begint te draaien. Onze redactie gooit alles in een handig overzicht.

Afgeronde transfers

  • Aleix Vidal maakt de overstap van Sevilla naar FC Barcelona. Volgens de Spaanse pers is er zo’n 18 miljoen euro gemoeid met de overgang. De 25-jarige Spaanse rechtsachter zou een contract van 5 jaar tekenen bij de Catalanen. 

  • Congolees international Marvin Baudry tekende voor twee seizoenen met optie en is de vijfde inkomende transfer van Zulte Waregem.
     
  • Beerschot-Wilrijk heeft de 19-jarige Youri Sprengers binnengehaald. Hij tekent maandag een contract voor één seizoen met optie.
     
  • David Rozehnal (ex- Club Brugge) is een vrije speler. Zijn club Lille bedankte hem voor zijn professionalisme maar liet weten zijn contract niet te zullen verlengen.

     

Transfergeruchten

  • Standard gaat geen vervanger zoeken voor Eiji Kawashima. Het gelooft in de jonge doelmannen Lucas Pirard en Guillaume Hubert, zij zullen de plek van tweede doelman afwisselen.
     
  • Het lijkt erop dat Karim Benzema toch bij Real Madrid zal blijven. Zijn zaakwaarnemer verklaarde dat de Fransman alleen zal vertrekken wanneer Real zelf duidelijk maakt dat hij overbodig is.
     
  • Yarouba Cissako, die dit seizoen nog bij Zulte Waregem speelde, is gegeerd wild op de internationale transfermarkt. Volgens de Franse pers zijn Liverpool, Dortmund en Everton geïnteresseerd in de jonge rechtsachter.
     
  • Giannelli Imbula kan rekenen op de interesse van Tottenham. De middenvelder, die geboren is in België, speelt momenteel bij Olympique Marseille. Die ploeg wil hem liever niet laten gaan.
     
  • Rafael Van der Vaart lijkt op weg te zijn naar Real Betis. De Nederlander zou al een akkoord hebben met de club die volgend seizoen terugkeert op het hoogste niveau. 
     
  • Ook Mbaye Leye zou wel eens op weg naar de Gaverbeek zijn. 
     
  • Benjamin Mokulu lijkt dan toch te mogen blijven bij Avellino. De ex-speler van KV Mechelen mag zo ook volgend jaar uitkomen in de Serie B.
     
  • Voor Dani Alves is het verhaal bij Barcelona geschreven. Na PSG en Manchester United komt nu ook AC Milan op de proppen voor de verdediger. En Alves zelf? Die zou daar niet rouwig om zijn.
  • Na zo'n CL-finale altijd wel wat geruchten. Zo ook over Tevez en Pirlo. Maar directeur Marotta wil beide spelers maar wat graag houden naar volgend seizoen toe.
     
  • Het eerste officiële bod op Christian Benteke zal vandaag binnenlopen volgens de Britse pers. Of een dikke 25 miljoen euro van Tottenham overtuigend genoeg zal zijn voor Aston Villa? Dat denken we niet.
     
  • Waar speelt Zlatan Ibrahimovic volgend jaar? Volgens diverse bronnen zou de Zweedse superster willen vertrekken bij PSG. Diverse teams hengelen naar zijn diensten, inclusief Liverpool.
     
  • Louis van Gaal krijgt dan weer een megalomaan bedrag van 275 miljoen euro ter beschikking. Daarmee zou hij de hele voetbalmarkt kunnen door elkaar schudden: Kane, Schweinsteiger en zelfs Ronaldo staan op het verlanglijstje.

De transfergeruchten van de voorbije dagen

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-06/transfergeruchten-06-06-lokeren-trekt-de-geldkraan-open-voor-israelische-spits
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-05/transfergeruchten-05-06-cercle-heeft-weer-beet-en-ook-nieuws-over-de-pauw-mandanda-en-silva

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-04/transfergeruchten-04-06-antwerp-wil-speler-van-mechelen-en-kawashima-naar-andere-belgische-club

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-03/transfergeruchten-03-06-gillet-staat-open-voor-terugkeer-falcao-op-weg-naar-chelsea

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-06-02/transfergeruchten-02-06-toekomst-guillaume-gillet-oogt-plots-onzeker

https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2015-05-31/transfergeruchten-01-06-fransman-voor-manchester-united-bayern-wil-speler-van-monaco


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties