Topclubs azen op De Bruyne: "Maar eerst rond de tafel met Wolfsburg"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Topclubs azen op De Bruyne: "Maar eerst rond de tafel met Wolfsburg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Diverse Europese topclubs hopen Kevin De Bruyne deze zomer weg te plukken uit Duitsland. De Rode Duivel zegt niet onmiddellijk 'neen' tegen een transfer, maar agendapunt nummer één is een goed gesprek met VfL Wolfsburg.

Door Timothy Collard

De Bruyne werd de voorbije dagen en weken aan een pak Europese topclubs gelinkt. Maar wat is daar nu eigenlijk van aan? “Er is al heel veel zever geschreven”, steekt Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, van wal.

“Mij zal je alvast niet horen zegt dat Kevin gaat vertrekken bij Wolfsburg. Er staan heel wat gesprekken op de agenda. Maar het eerste agendapunt, dat is een gesprek met Wolfsburg.”

"Clubs vragen mij wel eens 'Zou hij ons zien zitten?', maar daar blijft het dan ook bij"

“Wat betreft al die andere clubs… Wij hebben nog met geen enkele van de genoemde ploegen rond de tafel gezeten. Informele gesprekken had ik wel al met enkele clubs, en daar is Kevin ook van op de hoogte”, aldus De Koster aan Voetbalkrant.com.

Maar wat houdt zo’n informeel babbeltje dan juist in? “Goh, dat is voor, tijdens of na een wedstrijd dat iemand van een geïnteresseerde club vraagt ‘En, wat denk je? Wat gaat hij doen? Zou hij het zien zitten om bij ons aan de slag te gaan?', en noem maar op.”

“Maar ik herhaal: wij hebben nog met geen enkele club rond de tafel gezeten om het te hebben over de centen of een transfer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties