Wissel Suarez-Ezekiel ligt gevoelig in Anderlecht

Wissel Suarez-Ezekiel ligt gevoelig in Anderlecht
Foto: © Photonews

Mogelijk krijgt Imoh Ezekiel morgen zijn kans van bij de aftrap. De Nigeriaanse aanvaller moest zich tot nu toe vooral tevreden stellen met (korte) invalbeurten, maar voor Matias Suarez is de opeenvolging van matchen nogal nefast.

Suarez kan nog altijd niet verstoppen dat hij bijna twee jaar op non actief stond. De Argentijn krijgt van Besnik Hasi de toestemming om bepaalde trainingen over te slaan zodat ze hem stilaan weer in topvorm krijgen. Maar nu de drukste periode eraan komt, is men toch voorzichtig met 'El Artista'.

Mogelijk komt donderdagavond dus Ezekiel aan de aftrap, maar dat zal niet naar de zin van het Anderlechtse publiek zijn. Die lieten zondag al duidelijk merken wie hun chouchou is. Bij de wissel Suarez-Ezekiel klonk er opvallend veel gefluit.

Het verleden van Ezekiel bij Standard en het feit dat de club zoveel moeite moest doen om hem te halen, ligt de fans nog zwaar op de maag. Toch hoopt men bij paars-wit dat hij evenveel steun zal krijgen als de Argentijn. "Maar Mati is klaar om te spelen", zei Hasi vandaag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties