Ivan Obradovic nog op de sukkel: "Geduld, hij is een topspeler!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Ivan Obradovic nog op de sukkel: "Geduld, hij is een topspeler!"
Foto: © Photonews

Ivan Obradovic heeft nog geen grootse indruk nagelaten in Anderlecht. De Serviër werd gehaald voor zijn defensieve zekerheid en offensieve impulsen, maar vooral van dat laatste was nog niet veel te bemerken. Een groot verschil met zijn ex-club KV Mechelen.

Door Johan Walckiers

Van Obradovic wordt heel wat verwacht. Na vorig seizoen ging Anderlecht op zoek naar een linksachter die over de vleugelaanvallers kon lopen om dan ook nog een goeie voorzet te geven. 2,5 miljoen euro trokken ze daarvoor uit, maar het goeie spel kwam er nog niet uit.

We gingen even ons oor te luister leggen bij zijn ex-club, KV Mechelen. Maar daar prediken ze vooral geduld. "Want het is gewoon een heel goeie speler", aldus assistent Tom Caluwé, die hem vorig seizoen een heel seizoen meemaakte.

Hij zal er wel komen

"Hij moet nog wat aanpassen en gewend geraken aan het systeem. Bij ons begon hij ook pas goed te renderen toen we van systeem veranderden na Nieuwjaar. Voor Anderlecht spelen is ook anders. Hij mag ook niet te veel ruimte laten in zijn rug", bekijkt Caluwé het op een andere manier.

"Nee, hij speelt nog niet op zijn beste niveau, maar dat is het geval bij meerdere spelers bij de topclubs. Geef hem gewoon nog wat meer tijd. Die kwaliteit komt wel bovendrijven. Geloof me, hij is een topspeler. En hij zal er wel komen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties