Reactie Meunier: "Een gebrek aan goesting"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Meunier: "Een gebrek aan goesting"
Foto: © photonews

Thomas Meunier begon goed aan de partij met een scherpe voorzet en enkele goeie acties op rechts, maar zag daarna het schip zinken. De rechtsback was achteraf eerlijk.

Sander De Graeve in Napels

"De sfeer was onder het vriespunt na de wedstrijd", aldus Meunier. "We waren naar hier te komen om te proberen de nul te houden." Iets wat danig mislukte. "Na degelijke eerste minuten kregen we dat lucky tegendoelpunt, het sneed ons de benen af."

"We hadden wel wat openingen op de flanken, want achterin was er wel wat ruimte. Als je zo'n kansen natuurlijk niet afmaakt (doelend op zijn uitstekende voorzet naar Pereira, nvdr.), krijg je tegen dit soort ploegen de rekening gepresenteerd."

Tegen toppers kan je zo'n fouten niet maken

"We hebben heel wat fouten gemaakt achterin. De coach had gevraagd om een defensief blok te vormen, maar het was duidelijk dat we niet ons niveau haalden. Tegen toppers als Higuaín en co kan je zo'n fouten niet maken."

"Er was een gebrek aan goesting. We herkennen het Club Brugge van vorig seizoen hier niet meer in, maar er zijn nog vijf wedstrijden te spelen in de poule, dat mogen we niet vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties