Voetballers en sociale media: "Blingbling, excuses aan je vrouw en supporteren voor de vijand"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Voetballers en sociale media: "Blingbling, excuses aan je vrouw en supporteren voor de vijand"
Foto: © SC

Voetballers en sociale media, dat is altijd al een gevaarlijke combinatie geweest. Anderlecht-aanwinst Mahmoud 'Trezeguet' Hassan kwam deze week nog tot die constatatie, maar de Egyptenaar kent illustere voorgangers.

Door Kevin Jonckheere

Verkondigen dat je voor de vijand supportert

Mory Diaw, een beloftevolle doelman van PSG, verkondigde in 2012 op Twitter doodleuk dat hij eigenlijk voor Marseille supportert. Het zal u niet verbazen dat de Franse Senegalees nu in de Portugese tweede klasse zijn boterham verdient.

Verontschuldigingen aan je vrouw

Olivier Giroud, topspits bij Arsenal, reed in 2014 een scheve schaats met een dame in een Londens hotel. De Franse aanvaller vond er niet beter op dan via Twitter zijn excuses aan vrouwlief aan te bieden.

Wis je geschiedenis

Julio Rey, een beloftevolle Spanjaard, zag deze zomer een transfer naar Deportivo La Coruna door de neus geboord. De Baskische club kwam een tweet uit 2012 op het spoor waarin hij laatdunkend sprak over zijn toekomstige broodheer.

Uitpakken met blingbing

Voetballers scheppen fortuinen poen en pochen daar maar wat graag mee. Denk maar aan Cristiano Ronaldo die in augustus nog uitvoerig met zijn wagenpark uitpakte. En ook collega-aanvaller bij Real Madrid Karim Benzema schept al eens graag op.

 

✈️ #K

Een foto die is geplaatst door Karim Benzema (@karimbenzema) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties