Wat denken ze in Italië over Napoli-Club? "Dries Lightning Mertens"

Wat denken ze in Italië over Napoli-Club? "Dries Lightning Mertens"
Foto: © photonews

Napoli droogde gisterenavond Club Brugge af met forfaitcijfers. De kritiek in België was snoeihard voor Blauw-Zwart, maar wat vonden ze in Italië eigenlijk van de wedstrijd?

De superlatieven waren niet ver te zoeken voor de prestatie van de thuisploeg. "Dries Lightning velt Club Brugge", zo staat te lezen op de Engelstalige versie van Gazzetta. Uiteraard werd ook de prestatie van Callejon bewierookt. 

"Vijfsterren Napels", zo is te lezen op Football Italia. Daar wordt aan toegevoegd dat het wel erg makkelijk ging in de beginfase en dat het vertrouwen nadien groeide. 

"Dit Club Brugge is flauw afkooksel van de ploeg van vorig jaar"

"Super Napoli" en "Wat een show van Mertens", lezen we op Tuttosport. Net als in de andere media daar de nodige aandacht voor de tactiek van Sarri, die na de flauwe seizoensstart met succes voor een 4-3-3 koos. 

En over  Club Brugge? Daar hadden ze, op de flauwe prestatie van Bolat na, in Italië weinig over te vertellen. Of toch, in Corriere dello Sport. "Dit Club Brugge is slechts een flauw afkooksel van de ploeg die vorig jaar de kwartfinale van de Europa League speelde".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties