BBC-analist heeft kritiek op transfers De Bruyne en Mitrovic

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
BBC-analist heeft kritiek op transfers De Bruyne en Mitrovic
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne leverde in zijn eerste wedstrijden bij City al enkele uitstekende prestaties. De reacties in Manchester zijn enthousiast, maar nog niet iedereen is overtuigd.

Robbie Savage blijft kritisch over de Rode Duivel. De Welshman, die optreedt als analist voor de BBC, vindt dat de Belg nog altijd veel te bewijzen heeft. Voor het seizoen verkondigde hij nog dat hij geen geld zou uitgeven om een man als Kevin De Bruyne aan het werk te zien. 

Hij had dan ook heel wat kritiek op de hoge transferprijs die City betaalde. Op de sociale media wordt daar nu de draak mee gestoken, maar Savage geeft niet af: hij blijft bij zijn standpunt. 

In zijn column in The Mirror gaat het opnieuw over De Bruyne. Hij wijst erop dat de Oost-Vlaming in de top-tien van de duurste spelers ter wereld staat, maar dat hij qua kassasucces niet in dat rijtje thuishoort.

Andere namen in die top-tien: Bale, Ronaldo, Suarez, Neymar, James Rodriguez, Di Maria, Zlatan, Kaka, Cavani. "Voor elk van hen zou ik grof geld geven om hen te zien spelen", aldus Savage. 

Ook Mitrovic krijgt ervan langs

Savage had overigens ook kritiek op Aleksandar Mitrovic. "Newcastle gaf deze zomer 70,5 miljoen euro en ze lijken zelfs slechter geworden. Waarom gaf het 17,5 miljoen euro voor Mitrovic - die snel de reputatie van zijn al te vurig temperament waarmaakte - en haalde het niet Charlie Austin, die zich bij QPR al bewees in de Premier League?"

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties