Reactie Raman bewijst belang: "Blij dat ik voor die corner gegaan ben"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Raman bewijst belang: "Blij dat ik voor die corner gegaan ben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laatste minuut en invaller Benito Raman spurtte als een gek achter een verloren gewaande bal aan. Maar zo gek bleek dat nog niet, want uit de corner die hij daarmee afdwong, puurde Gent drie punten.

Raman moest genoegen nemen met een bankzittersplaatsje, maar kreeg toch nog een kwartier en daarin bewees hij dat Hein Vanhaezebrouck echt een konijnenpoot moet hebben als het op wissels aankomt. 

"We gingen voor een punt, maar de coach had me gezegd dat, als we een kans zagen, ervoor moesten gaan. En ja, dan zie ik ineens die diepe bal en spurt ik er achter. Voor hetzelfde geld laat ik die lopen, maar nu ben ik wel blij dat ik ernaar toe ben gespurt."

2015 kan het jaar van Gent worden

Ook Raman zag dat Gent meer kreeg dan het eigenlijk verdiende. "Ja, dat is zo, maar we hebben ook al veel te weinig gekregen. Dit is toch schitterend. 2015 kan het jaar van Gent worden..."

'Worden', vroegen we ons af. "Ja, het is al ons jaar, maar we kunnen het nog mooier maken. Als we nu overwinteren in de Champions League is dat de kers op de taart. En wie weet wat er nog komt?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties