Reactie Gent-spelers dromen van kwalificatie: "Het zou de titelwinst evenaren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lyon
| 16 reacties
Gent-spelers dromen van kwalificatie: "Het zou de titelwinst evenaren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kon de euforie haast proeven in de mixed zone na de zege van AA Gent op Lyon in de slotminuten. De Buffalo's klommen zo naar plaats twee en hebben alles in eigen handen. Een mens zou voor minder dromen.

"Als we ons kwalificeren tegen Zenit zou dat net als die titelmatch tegen Standard aanvoelen", aldus Milicevic. "Toen verwachtte niemand dat wij de titel zouden pakken, nu verwachtte niemand dat we potten gingen breken in de Champions League."

Kums wil dat niet met zoveel woorden zeggen. "Een titel is anders, hé. Daar werk je een volledig seizoen voor. Alhoewel, vraag het me misschien nog eens als we de volgende match winnen", aldus de kapitein met een knipoog.

Misschien treffen we Barcelona nog

-Brecht Dejaegere

"We mogen zelfs verliezen, als Valencia niet wint", aldus Foket. "Daar gaan we natuurlijk niet op hopen. Dan zullen onze eigen supporters er uiteraard wél bij zijn. Het is echt uitkijken naar die volgende wedstrijd."

"Het is echt ongelooflijk dat we zeven punten hebben in de Champions League", gaat Dejaegere verder. "Hiervan droomde ik al zó lang. Wie weet komen we nog tegen Barcelona uit! We gaan alleszins niets weggeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties