Antwerp-coach tempert euforie: "De supporters mogen dromen, maar..."

Dirk Pieters
| 31 reacties
Antwerp-coach tempert euforie: "De supporters mogen dromen, maar..."
Foto: © photonews

Niets dan tevreden gezichten op de Bosuil zaterdagavond. Leider Antwerp versloeg Geel met 2-1 én zag bovendien dat de eerste achtervolgers punten lieten liggen.

Coach Gevaert tempert het enthousiasme enigszins. "We moeten ons niet te hard focussen op het klassement op dit moment. De supporters mogen dromen, maar de spelers moeten de voeten op de grond houden. Volgende week staat er opnieuw een zware wedstrijd op het programma tegen RWS Brussels", zo liet hij noteren op de persconferentie.  

De oefenmeester van de oudste club van het land zag een verdiende overwinning voor de thuisploeg, maar moest toegeven dat Geel het zeker niet onaardig deed. "We kwamen al vroeg op achterstand en dan vrees je opnieuw voor een scenario zoals tegen Cercle Brugge, maar nu konden we snel de situatie ombuigen tegen een technisch sterk geheel."

Opmerkelijk was de afwezigheid van Omolo in de basiself, maar coach Gevaert kwam daar na de wedstrijd nog even op terug. "Omolo was niet 100% fit en daarom zat hij op de bank. We hebben een hele sterke kern en dan moet je soms knopen doorhakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties