"Eden Hazard heeft alles om de beste van de wereld te worden"

Caroline Tonnelier
| 31 reacties
"Eden Hazard heeft alles om de beste van de wereld te worden"
Foto: © photonews

David Trézéguet was op bezoek in België en liet zijn licht schijnen over de Belgische nationale ploeg en de verwachtingen voor het EK. Hij sprak ook zijn bewondering uit voor Eden Hazard.

Zijn favoriet voor het EK is "uiteraard" Frankrijk, al beseft hij dat er met Duitsland, Spanje en Italië geduchte concurrenten zijn. Maar hij vergat ook België niet. 

"Het afgelopen jaar speelde België op hoog niveau met spelers die bij de absolute top spelen. Op individueel niveau kunnen ze het verschil maken. België heeft ook een trainer die weet hoe het eraan toegaat op het hoogste niveau."

Trézéguet is eigenlijk wel fan van de Belgen, zo vertelde hij aan RTBF. "Het voetbal dat ze brengen is erg leuk om naar te kijken." Op individueel niveau houdt hij er vooral van om Eden Hazard te zien spelen. 

"Hij is de speler die me het meest raakt. Zijn techniek, zijn vinnigheid, ..." Trézéguet benadrukt bovendien dat hij zich erg goed aangepast heeft bij Chelsea, een ploeg waar de druk erg groot is in een moeilijke competitie. 

De voormalige aanvaller ziet nog een mooie toekomst weggelegd voor Hazard. "Hij heeft alles om de beste van de wereld te worden. Dat is zijn ambitie en dat is wat ik het meeste bewonder bij hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties