Haalt Anderlecht getalenteerde Mané? Paars-wit heeft alleszins een belangrijke troef in handen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Haalt Anderlecht getalenteerde Mané? Paars-wit heeft alleszins een belangrijke troef in handen
Foto: © photonews

Slaagt RSC Anderlecht er binnenkort in om nog een erg vaardige winger naar de Jupiler Pro League te halen? Het zou best kunnen. Carlos Mané van Sporting Clube de Portugal wordt in verband gebracht met een overstap naar het Astridpark en hij zit in de portefeuille van ... Jawel, Luciano D'Onofrio.

De voormalige sterke man van Standard houdt er al enkele jaren goede banden met Anderlecht op na. Hij was bijvoorbeeld mede verantwoordelijk voor de komst van Steven Defour, een transfer die paars-wit zonder de hulp van D’Onofrio bijlange niet zo makkelijk had kunnen realiseren.

Het is dan ook niet toevallig dat Anderlecht nu in verband wordt gebracht met de 21-jarige Mané, die bij Sporting ietwat afgeremd wordt in zijn ontwikkeling. Ook in dit dossier zou de rol van D’Onofrio weleens van doorslaggevend belang kunnen zijn.

Of toch naar Hamburg?

Al is het nog lang niet zeker dat de jonge Portugees ook wel effectief naar Anderlecht zal verhuizen. Ook het Duitse Hamburg toont interesse en op dit moment zou Mané zelf een overstap naar de Bundesliga boven een overstap naar de Jupiler Pro League verkiezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties