Het debuut van Musonda? Ronduit indrukwekkend en meteen beslissend!

Caroline Tonnelier
| 14 reacties
Het debuut van Musonda? Ronduit indrukwekkend en meteen beslissend!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag 7 februari gaat de geschiedenis in als de dag van het debuut van Charly Musonda Junior op het hoogste niveau. En wat een debuut is het geworden! Of de jonge Belg klaar is voor La Liga? Daar bestaat nu geen twijfel meer over.

Al is Valencia op dit moment natuurlijk niet meteen de sterkste tegenstander. In de eerste helft kregen we een al bij al slappe wedstrijd van beide partijen, met Musonda als de meest bedrijvige speler tussen de lijnen. 

Na de pauze kwam Real Betis al snel op een verdiende 1-0 voorsprong. En Musonda had een voet in dat doelpunt. Zijn hakje zette zijn ploegmaats op weg naar de openingsgoal. Een pre-assist noemen we dat. Voor de goal zorgde Ruben Castro, de assist kwam op naam van de Nederlander Van Wolfswinkel. 

Dat ene doelpunt bleek voldoende voor de zege. Een fout op Musonda leidde ook nog tot een tweede gele kaart voor Gaya. Betis slaagde er met elf tegen tien in de zege vast te houden, al had het wel geluk dat een doelpunt van Mustafi nog afgekeurd werd in de slotfase. De verdiblancos doen zo een uitstekende zaak in de degradatiestrijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties