Van Holsbeeck vertelt voor het eerst waarom de transfer van Thorgan Hazard naar Anderlecht afsprong

Redactie
| 11 reacties
Van Holsbeeck vertelt voor het eerst waarom de transfer van Thorgan Hazard naar Anderlecht afsprong
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht stond twee seizoenen geleden op het punt om Thorgan Hazard weg te halen bij Zulte Waregem. Op het laatste nippertje sprong de overgang dan toch af. Herman Van Holsbeeck doet voor het eerst het verhaal uit de doeken.

Thorgan Hazard werd door Chelsea uitgeleend aan Zulte Waregem, maar RSC Anderlecht was zo goed als rond met alle partijen. Enkel Essevee lag nog even dwars. ”De mislukte transfer is nog steeds mijn grootste ontgoocheling”, aldus Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine.

”In het voetbal loopt een heel smalle lijn”, legt de manager van RSC Anderlecht uit. ”Het is vaak op het randje, maar als je kan niet onder die lijn duiken. En soms vraag je je af of je onder die lijn moet duiken om een transfer te forceren.”

Thorgan Hazard probeerde Zulte Waregem onder druk te zetten door niet op te dagen op het Gala van de Gouden Schoen, de prijs die hij die avond zou winnen, om een transfer te forceren.

”Ik heb toen aan de voorzitter laten weten dat ik er geen goed gevoel meer bij had", besluit Van Holsbeeck. "Ook al zouden we op onze kop krijgen. Want ook de overgang van Michy Batshuayi was niet doorgegaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties