Filip Joos kan het niet meer aan, Wikipediapagina van ref Hunter is al aangepast: "Eerste blinde scheids ooit"

Filip Joos kan het niet meer aan, Wikipediapagina van ref Hunter is al aangepast: "Eerste blinde scheids ooit"
Foto: © Photonews

Geen rood in de eerste helft, geen rood in de tweede helft en tussendoor ook een strafschop voor Olympiakos: ref Hunter is de onwaarschijnlijke Kop-van-Jut. "Een regelrechte schande", vond ook Filip Joos.

In de eerste helft had de commentator op Sporza van Olympiakos - Anderlecht het al moeilijk om de beslissingen van de Noord-Ierse melkboer Hunter te begrijpen, maar na de aanslag van Botia op Djuricic was hij het helemaal kwijt.

"Dit is schan-da-lig. Bij zeer middelmatige scheidsrechters kan je dan zeggen dat je niet de laatste man was, maar dit was gewoon een aanslag op de enkels. Dit moet overal rood zijn, al staan er nog 100 medespelers achter je."

Blinde Ref

"De heer Hunter fluit zijn wedstrijdjes in Noord-Ierland en daar is voetbal een bijzaak. Dit begint toch wel heel, heel, heel erg fout te worden wat deze man op de mat legt - blunder nummer 3. Als je hier geen rood voor geeft, dan moet je stoppen met voetballen."

Ondertussen werd de Wikipedia-pagina van de man ook al aangepast. "De eerste blinde ref op het hoogste niveau. Wordt ook gezocht door Europol."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties