Derby tussen Antwerp en Lierse zorgt nu al voor spanning: 'Zotte toestanden' vs. 'Noodgedwongen boycot'

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 54 reacties
Derby tussen Antwerp en Lierse zorgt nu al voor spanning: 'Zotte toestanden' vs. 'Noodgedwongen boycot'
Foto: © photonews

Geen voetbal in tweede klasse dit weekend. Maar dat wordt op speeldag 30 ruimschoots goedgemaakt met de derby tussen Antwerp en Lierse. Die burenstrijd zorgt nu al voor spanning.

Op vrijdag trappen Antwerp en Lierse de matchdag op gang. Die heuse derby leeft enorm bij de thuisploeg. Acht dagen voor de aftrap zijn tribunes 2 en 3 al uitverkocht op de Bosuil. Voor T1 kunnen de fans van de Great Old wel nog kaartjes bemachtigen.

Een ander verhaal horen we aan de bezoekerszijde, waar geen bussen met Lierse-fans naar Antwerp zullen afzakken. Het supportersverbond van de Pallieters besliste op basis van enkele concrete redenen (zie onder) de derby te boycotten. Coach Eric Van Meir lichtte zijn spelers reeds in over deze beslissing.

In het streekduel tussen Antwerp en Lierse staat veel op het spel. Voor de competitieleider in de Proximus League komt de titel steeds dichterbij. Terwijl de Lierenaren met een 6 op 6 nog volop in de running zijn voor een plaats in de top 8.

Geen bussen met supporters naar Antwerp – Lierse op vrijdag 1 april 2016 om 20u30’ Toelichting van deze beslissing:Op...

Geplaatst door Supportersverbond Lierse op vrijdag 25 maart 2016
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties