Origi en Mignolet schrijven geschiedenis tegen Dortmund na sensationeel scoreverloop met 7 goals!

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 49 reacties
Origi en Mignolet schrijven geschiedenis tegen Dortmund na sensationeel scoreverloop met 7 goals!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 1-1 uit de heenmatch lag in deel 2 van 'El Kloppico' alles open. En dat vertaalde zich ook in een razend spannend wedstrijdbeeld.

Dortmund greep Liverpool van bij het begin bij de keel. Mignolet en zijn achterhoede hadden geen verhaal tegen vroege treffers van Mkhitaryan en Aubameyang. Anfield dat voor de aftrap daverde zoals in de oude dagen de mond gesnoerd. The Reds zochten nadrukkelijk achter de aansluitingstreffer, maar die bleef uit. Origi liet een uitgelezen kans onbenut.

Dan toch Origi

De misser van voor de pauze maakte de Rode Duivel meteen na de rust goed. De vlam in de pan, al was de hoop van korte duur. Reus rondde een heerlijke opening van Hummels af. De 1-3 leek het nekschot voor Liverpool, maar opnieuw sloegen de Engelsen terug.

Delirium

Coutinho zorgde kort na het uur voor 2-3 en toen Sahko vroeg in het slotkwartier de gelijkmaker binnen buffelde, werd the Kop helemaal gek. Een scenario als dat van Antwerp tegen Vitosja Sofia uit 1989 leek in de maak en dat gebeurde ook. Lovren kopte in blessuretijd de 4-3 in doel. Anfield het delirium nabij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties