Zweedse bondscoach met de billen bloot, belangrijke info voor Wilmots

Olaf Rövmannen
| 4 reacties
Zweedse bondscoach met de billen bloot, belangrijke info voor Wilmots
Foto: © SC

De Zweedse bondscoach liet het trainingscentrum van de nationale ploeg ontruimen om zijn opstelling geheim te houden. Maar één journalist was hem blijkbaar te slim af.

Het Zweedse EK-team had donderdag een gesloten training in Båstad, dus in principe zou de pers niet wijzer worden met betrekking tot de starting 11 van Blågult (Blauw-geel), want ze werden weggestuurd uit het trainingscomplex. Maar één reporter van het Zweedse Sportsbladet bleef toch rondhangen en slaagde er zo alsnog in te noteren welke spelers samen op het oefenveld werden gestuurd en het dus zeer waarschijnlijk zullen op nemen tegen Wales (oefenwedstrijd) en Ierland ( de eerste EK-wedstrijd van Zweden).

Dit zijn ze:
Andreas Isaksson (K) - Mikael Lustig, Victor Lindelöf Nilsson, Andreas Granqvist, Martin Olsson (V) – Sebastian Larsson, Kim Källström, Oscar Lewicki, Emil Forsberg (M) - Zlatan Ibrahimovic, Marcus Berg (A).

Na enige tijd kwam Erik Johansson centraal achteraan in de plaats van Nilsson Lindelöf en Sebastian Larsson werd op rechtsmid vervangen door Jimmy Durmaz.

Tot zover de strikte geheimhouding van Eric Hamrén...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties