UPDATE: Heel slecht nieuws... Vermaelen staakt de training...

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Genk
| 61 reacties
UPDATE: Heel slecht nieuws... Vermaelen staakt de training...
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels trainen vandaag in het stadion van KRC Genk in de aanloop naar de oefenpot van zondag tegen Noorwegen. En er staat een heuse verrassing op het veld: Nicolas Lombaerts. Al is er ook minder goed nieuws...

UPDATE: Thomas Vermaelen heeft de training na een halfuur moeten staken. De verdediger trok naar de kleedkamer. We hebben momenteel geen nieuws omtrent de verdediger, maar houden u op de hoogte.

Inderdaad, u hebt het goed gelezen. Nicolas Lombaerts staat opnieuw op het oefenveld. Nochtans leek de verdediger definitief buiten strijd voor het EK. Marc Wilmots riep immers Christian Kabasele op als vervanger.

Lombaerts kampt met een spierblessure, maar loopt ondertussen wel rondjes op het veld. Het gaat duidelijk om een test met het oog op het Europees kampioenschap. Dé vraag: bestaat de kans dat hij alsnog fit kan geraken voor de trip naar Frankrijk?

Verder is het vruchteloos zoeken naar Marouane Fellaini. De middenvelder van Manchester United - de reden kennen we nog niet - is binnen gebleven. Ondertussen werkt ook Thomas Meunier individueel verder aan zijn terugkeer.

Ook geen Carrasco

Voor de volledigheid: Marc Wilmots kan een beroep doen op twintig Rode Duivels. Yannick Ferreira Carrasco is binnen gebleven. Ook over de ernst van zijn kwaal (kuitblessure, nvdr.) is momenteel weinig geweten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties